Skip to content
Open search
Open cart
0

Your shopping bag is empty

Continue shopping
the other danish girl

Onko täydellisten alusvaatteiden metsästys ohi?

Onko täydellisten alusvaatteiden metsästys ohi?

Maaliskuussa Ilta-Sanomien lukijoilla oli mahdollisuus hakea mukaan testaamaan kotimaisen the other danish guy -alusvaatebrändin uutta naisten mallistoa. Ryhmään haki yli 2500 naista, ja mukaan valikoitui 27 eri-ikäistä ja -kokoista testaajaa ympäri Suomen.

Kullekin testaajalle lähetettiin mallistosta kaksi tuotetta, ja heille annettiin tehtäväksi kokeilla alusvaatteita arkikäytössä kahden viikon ajan. Kokeilujakson lopulla ryhmäläiset pääsivät jakamaan ajatuksiaan uudesta mallistosta.

Paikallaan pysyvien ja imartelevien pöksyjen löytäminen on ollut haaste.” – Katri, 35

Testiryhmään hakemisen yhteydessä naisia pyydettiin kertomaan, millaisiin haasteisiin he olivat aiemmin törmänneet sopivia alusvaatteita etsiessään. Testaajat paljastivat kärsineensä ongelmista niin alusvaatteiden istuvuuden, käyttömukavuuden kuin kestävyydenkin kanssa.

Katri, 35, tiivistää monia muitakin testaajakollegoitaan vaivanneet turhautumisen aiheet:

– "Hengittävien, napakasti paikallaan pysyvien ja imartelevien pöksyjen löytäminen on ollut haaste. Vähintäänkin pidemmässä käytössä useimpien housujen materiaali pettää pesukertojen karttuessa – etenkin luonnonkuituisten, joita hengittävyyden vuoksi olen paljon käyttänyt".

Mukavat, mutta silti kauniit

Juuri yllä mainittuja ongelmia the other danish guy on lähtenyt ratkomaan uudella mallistollaan. Alusvaatteet ovat naisten naisille suunnittelemia, ja niiden eteen on tehty vuosien ajan pitkäjänteistä kuluttajatutkimusta ja tuotekehitystä.

Testiryhmän tuntemusten perusteella tehtävässä on onnistuttu. Testaajista 92 % kertoi pitäneensä uuden malliston alusvaatteita mukavina. Kehuja annettiin erityisesti kehon muotoja imartelevasta istuvuudesta.

– "Alushousujen tangamalli korosti itselläni kauniisti pepun muotoa, eikä vyötärönauha ollut liian tiukka tai rutistava. Rintaliiveissä oli sekä edessä että takana v-leikkaus, joka näytti kauniilta ja ajattomalta", sanoo 28-vuotias Saara.

Testiryhmältä kysyttiin: Mitkä lupaukset testaamasi alusvaatteet mielestäsi lunastivat?

  • 96 % Kevyt ja silkkinen kangas
  • 88 % Hengittävä neulos
  • 84 % Huomaamattomat saumat
  • 72 % Eivät näy vaatteiden alta
  • 68 % Naisten kehoille suunniteltu
  • 64 % Eivät tunnu päällä miltään
  • 64 % Pitävät kosteuden pois iholta
  • 52 % Eivät kiristä tai pureudu ihoon

Ehdoton enemmistö, 96 %, antoi testaamiensa tuotteiden ulkonäölle vähintään kouluarvosanan 8. Vaikka the other danish guyn alusvaatteet ovat muotoilultaan modernit ja vailla naistenosastolta tuttuja pitsiröyhelöitä, niitä kehuttiin sensuellin naisellisiksi.

Lisäksi testaajat ihastuivat alusvaatteiden sileään ja kestävään kankaaseen. Alusvaatteissa käytetty materiaali valmistetaan meriin hylätyistä kalaverkoista ja muusta teollisesta nylon-jätteestä. Anna, 36, arvioi:

– "Materiaali oli todella miellyttävää, eikä hiostanut. Se oli myös ihanan pehmeää".

Malleja jokaiseen makuun

Uuteen mallistoon kuuluu alushousuja monilla erilaisilla leikkauksilla ja lahkeen pituuksilla. On makuasia, millainen malli silmää miellyttää eniten, mutta suurin osa testiryhmäläisistä näytti löytäneen vaihtoehdoista itselleen sopivan.

Tangamalliset housut yllättivät jopa testaajat, jotka ovat normaalisti tottuneet käyttämään peittävämpiä alusvaatteita:

– "Suhtaudun tangoihin varauksella, sillä ajattelin mallin olevan liian stringimäinen. Huomasin kuitenkin heti nämä puettuani, että alushousut istuvat erinomaisesti ja näyttävätkin yllättävän hyviltä päälläni. Alushousujen reuna asettui juuri oikealle kohdalle vyötäröllä ja housut tukivat jonkin verran myös alavatsaa", kertoo Kirsi, 48.

Huomasin heti alushousut puettuani, että ne istuvat erinomaisesti.” – Kirsi, 48

Boksereita moni testiryhmäläinen kertoi käyttävänsä mekkojen alla ”turvahousuina”. Satu, 40, sanoo:

– "Bokserimallin lahkeiden pituus oli oikein passeli talvella lämmittämään ja kesällä pitämään reisien yhteen hankaamisen aiheuttamat haitat poissa".

Lisäksi mallistoon kuuluu kahdet erimuotoiset rintaliivit. Osa rintavammista testaajista jäi kaipaamaan liiveiltä enemmän tukea urheillessa, mutta vapaa-ajan käyttöön liivit sopivat ryhmäläisten mielestä mainiosti.

– "Yläosa oli ihana, koska sitä ei oikein huomannut päällään ollenkaan. Tosi miellyttävä vaatekappale. Lisäksi se oli hyvännäköinen ja nuorekas näin eläkeläisen vartalollekin", kehuu 66-vuotias Ritva.

Positiivinen yllätys

Kaiken kaikkiaan 88 % testaajista kertoi olevansa the other danish guyn uuden malliston alusvaatteisiin tyytyväisiä. Sama määrä vastaajia myös arveli voivansa käyttää tuotteita myös jatkossa. Huimat 92 % puolestaan kertoi olevansa valmiita suosittelemaan uutta mallistoa myös ystävilleen.

Nämä alusvaatteet olivat positiivinen yllätys ja mielikuviani ja ennakko-odotuksiani paremmat. Voisin suositella näitä.” -Milla, 49

Continue reading

"Haarakiila lerpattaa ja rajat näkyvät farkkujen läpi”
"No one wants to be forced into one mold"

All articles